Bild från Residence Il Vigo di Marilleva
Bild från Residence Il Vigo di Marilleva
Bild från Residence Il Vigo di Marilleva
Bild från Residence Il Vigo di Marilleva
Bild från Residence Il Vigo di Marilleva

Adress: Localita 'Marilleva 1400, Mezzana / Val di Sole, Trento (TN), 38020, Italien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pierreetvacances.it

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Residence Il Vigo di Marilleva? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi eventuellt den största inventeringen av äganderätten tillgänglig på Residence Il Vigo di Marilleva Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor till salu i Italien. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Residence Il Vigo di Marilleva Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikitchen), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Skidåkning, Utrustning, Spelrum, Gym, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Bastu, Skidskola, Snackbar, Pool (inomhus), Tennis,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (56.0 miles), Längdskidåkning (6.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (16.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (Närliggande), Ridning (6.0 miles) ,
Flygplats
Verona - (87 miles - 140 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Njut av ett hem från hemupplevelse på Residence Il Vigo di Marilleva

När du köper timeshare till fastigheter som Residence Il Vigo di Marilleva, är du garanterad att du kommer bort varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder ett unikt, fridfullt avbrott från din vardag.

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Residence Il Vigo di Marilleva innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Il Vigo di Marilleva, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Il Vigo di Marilleva

Travel & Leisure Group specialiserar sig också i att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja bostad Il Vigo di Marilleva. Så om du har det Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Residence Il Vigo di Marilleva.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Residence Il Vigo di Marilleva kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.