Foto av Cameron House Lodges
Foto av Cameron House Lodges
Foto av Cameron House Lodges
Foto av Cameron House Lodges
Foto av Cameron House Lodges

Adress: Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.cameronhouse.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till försäljning och uthyrning på Cameron House Lodges


En otvivelaktigt vacker miljö vid stranden Loch Lomond är Cameron House Country Estate en gnistrande juvel i Skottlands krona. Gäster och tidsdelning Både ägare kan förvänta sig en vänlig atmosfär och bara det allra bästa inom gästfrihet från denna storslagna resort, som har tillräckligt med faciliteter för att passa alla typer av tillflyktsort. Njut av en dekadent middag på resortens egen restaurang eller på någon av de omgivande matställena, och medan du är borta en kväll med fullt utnyttjande av fritidscentrets faciliteter, inklusive pool med jacuzzi, ångbad, bastu och 18-håls golfbana. Barnen är också fullt tillgodosedda med sin egen pool, ett spelområde och filmunderhållning på kvällen. En mil norrut hittar du också The Carrick, Där du kan testa dina golfkunskaper på antingen huvudrätten eller den riskfyllda, niohålda Wee Demon-kursen.

Oavsett om du bokar ett bord på en restaurang eller rekommenderar lokala attraktioner för att passa varje smak, är inget för mycket besvär för personalen här, som tror att service med personlig touch är av yttersta vikt. Om du letar efter en pittoresk skotsk resa och en utmärkt introduktion till Loch Lomond, titta inte längre. Rese och fritid förväntar tidsdelning resorts vara av högsta kaliber, och Cameron House Country Estate uppfyller alla standarder.

Cameron House Lodges Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matplats (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Båtliv, Barnomsorg, Barnens pool, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Golf, Gym, Sjö, Tvättstuga, Restaurang, Bastu, Squash, Pool (inomhus), Telefon, Tennis, Vattenskidåkning, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Kasino (20.0 miles), utförsåkning (56.0 miles), Supermarket (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), medicinska faciliteter (2.0 miles), Skidskola (56.0 miles),
Flygplats
Glasgow - (20 miles - 32 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Cameron House Lodges timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Cameron House Lodges innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Cameron House Lodges varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning i Cameron House Lodges

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Cameron House Lodges. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Cameron House Lodges.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Cameron House Lodges kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.