Foto av Anfi Beach Club
Foto av Anfi Beach Club
Foto av Anfi Beach Club
Foto av Anfi Beach Club
Foto av Anfi Beach Club

Adress: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.anfi.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Anfi Beach Club


Den inledande utvecklingen av Anfi Del Mar Resort i Arguineguin, Anfi Beach Club är en riktig timeshare-behandling. Det ligger mitt i hjärtat av allt som är en prospektiv tidsdelning Ägaren skulle vilja ha, inklusive en vacker strand vid din dörr, ett brett utbud av barer och matställen på plats, anlagda trädgårdar och en fantastisk utsikt över bergen. Välj att koppla av på en solstol på solterrasserna av en av de flera poolerna, eller delta i en eller flera av de dagliga aktiviteterna - kanske till och med stanna på gymmet eller skönhetssalongen för lite avkoppling!

Stora, lyxiga lägenheter hålls till en noggrann standard för renlighet och stil, med enorma uteplatser och balkonger som ligger bara några steg från poolen och stranden. Om du utforskar din stil betalar du bara fem euro för en taxi till Puerto Rico, eller ta en lugn promenad till den unika, hjärtformade Anfi-ön. Här kan du koppla av i stil eller ens ta en båttur längs kusten av Gran Canaria. Rese och fritid Kunde inte vara mer nöjda att erbjuda för vidareförsäljning tidsdelning På Anfi Beach Club - en liten bit av himlen i en vecka varje år.

Anfi Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Checka in ut
Lördag, måndag

Köpa Anfi Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Anfi Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Anfi Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Anfi Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Anfi Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Anfi Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Anfi Beach Club kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.