Foto av Monte Carvoeiro
Foto av Monte Carvoeiro
Foto av Monte Carvoeiro
Foto av Monte Carvoeiro
Foto av Monte Carvoeiro

Adress: Monte Carvoeiro Clube (#1242), Praia do Carvoeiro, Carvoeiro, 8400-951 Lagoa, Algarve, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.resort-solutions.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Monte Carvoeiro Clube


Ligger högt uppe på en klippa, Monte Carvoeiro i Algarve, Portugal imponerar med panoramautsikt över havet och pittoreska sevärdheter, inklusive grottor, stränder, oändliga kustlinjer och vild vegetation. Det är bara en fem minuters promenad från centrum av Carvoeiro och omges av många restauranger, barer, affärer, golfbanor och tennisbanor. Solnedgången året runt är detta populära semestermål utformat i stil med en typisk sydlig portugisisk by. I centrum ligger en lugn torg med en vacker fontän och pool som är perfekt för fritid och avkoppling.

Under tiden, sextio-sex tidsdelning Enheterna har modern inredning och är alla lyxigt renoverade. Boendet kommer i lägenheter, radhus och villor, med storlekar som varierar från ett sovrum till två sovrum. Alla har kök, privata badrum och balkonger. För att ytterligare njuta av din semester, Rese och fritid Timeshare mäklare föreslår en resa till närliggande Carvoeiro Golf & Resort, där gästerna i Monte Carvoeiro får rabatter. Alternativt kan den uppvärmda poolen med sötvatten med poolbaren inomhus också glädjas åt dig. För resande som familjer finns det också en barnpool i orten, samt en stormarknad och medicinsk klinik.

Monte Carvoeiro Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (11.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Ridning (5.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (3.0 miles ), Vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Faro - (40 miles - 64 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Monte Carvoeiro timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Monte Carvoeiro innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Monte Carvoeiro, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Monte Carvoeiro

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Monte Carvoeiro-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Monte Carvoeiro.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Monte Carvoeiro kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.