Foto av Dominio Do Sol
Foto av Dominio Do Sol
Foto av Dominio Do Sol
Foto av Dominio Do Sol
Foto av Dominio Do Sol
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Dominio do Sol


På Travel & Leisure Group har vi eventuellt den största inventeringen av äganderätten tillgänglig på Dominio Do Sol Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor Till salu i . De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Dominio Do Sol Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Matta (Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (1.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (9.0 miles), Hälsoklubb (Närliggande), Ridning (3.0 miles), Sjö (9.0 miles), Medicinsk utrustning I närheten), Bastu (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (1.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles)
Flygplats
Faro - (29 miles - 46 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet hos Dominio Do Sol

När du köper timeshare på egendomar som Dominio Do Sol, garanteras du en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Dominio Do Sol innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dominio Do Sol varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dominio Do Sol

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Dominio Do Sol. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Dominio Do Sol.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Dominio Do Sol kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.