Foto av Club Monte Anfi
Foto av Club Monte Anfi
Foto av Club Monte Anfi
Foto av Club Monte Anfi
Foto av Club Monte Anfi

Adress: Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.anfi.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Monte Anfi


En del av Anfi del Mar Skidorterna ligger nära Arguineguin, Club Monte Anfi har över ett tusen lägenheter på elva våningen höga tidsdelning komplex. Dessa skryter rymliga, moderna, luftkonditionerade enheter som hålls till en bra standard av den vänliga och hjälpsamma personalen. De är plyscha med fin inredning, ett välutrustat kök med kyl och frys och alla redskap, med en TV / DVD-spelare i loungen och Wi-Fi i hela. I sovrummen finns det gott om förvaring tillsammans med en säker. Ägare på orten har tillgång till anläggningarna på alla fyra klubbarna i Anfi del Mar, som alla har egen säkerhet. Ett spa, gym och bankomat finns tillgängliga samt biluthyrning och medicinska faciliteter och naturligtvis simbassänger. Det finns händelser under dagen för vuxna och barn.

Club Monte Anfi Är en av de bästa orterna att bo i Gran Canaria Och den typ av högsta kvalitet Rese och fritid Skulle förvänta sig att erbjuda, ren lyx med fantastisk utsikt över havet och stranden. Sammantaget är ett mycket stort semesterkomplex.

Club Monte Anfi Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Biluthyrning, Barnpassning, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Matlagningsmöjligheter, Underhållning, Levande, Fitnessrum, Utrustad, Fiske, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Segling / Uthyrning , Bastu eller ångbastu, Dykning, Simbassäng, Utomhus, Television, Tennis, Vattenskidor, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Bubbelbad
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Checka in ut
Måndag, Onsdag, Fredag, Lördag

Köpklubb Monte Anfi timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club Monte Anfi innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Monte Anfi, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Monte Anfi

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Monte Anfi. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Club Monte Anfi.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Club Monte Anfi kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.