Foto av Club Infiniti Points
Foto av Club Infiniti Points
Foto av Club Infiniti Points
Foto av Club Infiniti Points
Foto av Club Infiniti Points
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.leisuredimensions.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Infiniti Points


Club Infiniti Points-systemet som erbjuds av Petchey Leisure handlar om att ge dig en livstid av fantastiska semestrar som kommer att bredda dina horisonter och förbättra ditt liv. Poängsystemet handlar om flexibilitet eftersom det tillåter dig att ta semester som passar dig, baserat på antalet poäng som används. Systemet kan bäst beskrivas som en slags valuta där du bara använder den mängd som krävs för att ge dig den bästa semesterupplevelsen, oavsett om det är kort, lång eller sen paus.

Vårt tidsdelning Orter som utgör medlemskapet är av högsta standard, och erbjuder överlägsen boende och bekvämligheter med en oöverträffad nivå på platsen service. De har var och en en poängkalender som anger de värden som krävs för varje vecka i året. Detta gäller storleken på boende, årstider och vistelsens längd, så att du kan skräddarsy dina behov. Det finns också möjlighet att låna poäng från det följande året och eventuella outnyttjade poäng kommer automatiskt att överföras till det följande året.

Travel & Leisure Group Är glad att kunna erbjuda många steg av Club Infiniti Points till salu, vilket ger dig ett brett utbud av alternativ.

Buy Club Infiniti Points timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club Infiniti Points innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Infiniti Points varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Infiniti Points

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Infiniti Points-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Infiniti Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Infiniti Points kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.