Foto av Oura View Beach Club
Foto av Oura View Beach Club
Foto av Oura View Beach Club
Foto av Oura View Beach Club
Foto av Oura View Beach Club

Adress: Oura-View Beach Club, R. Ramalho Ortigão, 8200-604, Albufeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.grupomontechoro.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Oura-View Beach Club


Förmodligen en av de mest magnifika europeiska destinationerna, Albufeira i Portugal är hem för tidsdelning på Oura View Beach Club, en utväg som alltid försöker gå den extra milen för sina ägare och gäster. Gå ut på den imponerande storstora balkongen som är kopplad till din lyxiga och rymliga lägenhet och du kommer att mötas med utsikt över en azurblå himmel, klart vatten som speglar det briljanta portugisiska solskenet och robusta klippor som vackert kompenserar området med en prydnad vild natur. Det finns gott om för hela familjen att göra med en mängd olika simbassänger och tillhörande faciliteter, tillsammans med utflykter till det lokala området som kan bokas via orten. Vidare kan medlemmar på orten utnyttja alla bekvämligheter och faciliteter på närliggande orter Clube Praia da Oura och Ourapraia Aparthotel.

Du hittar gott om spännande nattliv bara några minuter bort, oavsett om din sak är en fantastisk restaurang som erbjuder regionalt kök eller en livlig bar eller nattklubb där du kan träffa lokalbefolkningen och låta ditt hår nere för en mycket behövs natt på stan. Vare sig din första eller din senaste semesterinvestering, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning på Oura View Beach Club.

Oura View Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (alla enheter, minikök / full), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barn s Pool, Fitnessutrustning, Gym, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Bastu, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Casino (9.0 miles), Golf (5.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (5.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (i närheten), Dykning (Närliggande), shoppingområde (i närheten), tennis (närliggande), vattenskidor (närliggande)
Flygplats
Faro - (28 miles - 45 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köper Oura View Beach Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Oura View Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Oura View Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Oura View Beach Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Oura View Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Oura View Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Oura View Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.