Foto av Holiday Club Jardin de Amadores
Foto av Holiday Club Jardin de Amadores
Foto av Holiday Club Jardin de Amadores
Foto av Holiday Club Jardin de Amadores
Foto av Holiday Club Jardin de Amadores

Adress: Jardin de Amadores, Calle Roque de Los Muchachos, Mogan, 35130, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.amadoresbeachclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Jardin de Amadores


Ligger på den vackraste stranden i Gran Canaria, Spanien, Titta på Jardin de Amadores för tidsdelning Med en skillnad. Designad och modellerad efter den berömda hängande trädgården i Babylon - som var för ensam användning av kungligheter - känns du verkligen som en kung eller drottning under semestern vid denna utväg. Ett tropiskt paradis väntar på dig med fantastiska trädgårdar med tystare områden för läsning och lugn kontemplation, vattenfall och bubbelpooler, ett gym med pool och bastu och allt du kan önska för en semester full av stil. Din stora, luftiga lägenhet som nås av en liten bro som lägger till din känsla av integritet-innehåller allt du behöver för din reträtt, inklusive fullt utrustat kök och en djup badkar placerad enbart för din lyx och avkoppling.

Shopping ligger i närheten av Europa Center, och Amadores Beach ligger praktiskt taget precis utanför dörren. Njut av fantastisk panoramautsikt över soluppgångar och solnedgångar från din rymliga terrass, och se till att prova på platsen La Vista-restaurangen för internationella rätter som passar alla smaker. Rese och fritid Är stolt över att presentera denna fantastiska tidsdelning Resort-överväga Jardin de Amadores för din nästa semester investering.

Säsong information Vecka nummer (er)
Red 1-52 hela året

Holiday Club Jardin de Amadores Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Hiss, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (1.0 miles), Golf (Närliggande), Livsmedelsbutik (Närliggande), Hälsoklubb I närheten), Medicinsk utrustning (i närheten), Restaurang (i närheten), Bastu (i närheten), Snackbar (i närheten), Spa i närheten, Squash (närliggande), Vattenskidåkning (1.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Checka in ut
Lördag, måndag, onsdag

Köpa Holiday Club Jardin de Amadores timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Holiday Club Jardin de Amadores innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Jardin de Amadores, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Jardin de Amadores

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Jardin de Amadores egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Holiday Club Jardin de Amadores.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Club Jardin de Amadores kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.