Foto av Carlton Club Apartments
Foto av Carlton Club Apartments
Foto av Carlton Club Apartments
Foto av Carlton Club Apartments
Foto av Carlton Club Apartments

Adress: East Overcliff Drive, Bournemouth, BH1 3DN, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.bookmenzies.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Carlton Club Apartments? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En utländsk semester är inte för alla, särskilt när vi har turen att bo i ett av de vackraste och mest varierade länderna i världen. Bournemouth, på Englands sydkust, ligger i närheten av Jurassic Coast, en världsarvslista. Med denna unika klippsträcka att vandra längs kan du vara svårt att förstå varför någon går utomlands.

A tidsdelning på Carlton Club Apartments är ett högkvalitativt alternativ, bra som ditt hem hemifrån. Beläget mitt i kuststaden på en klippa med utsikt över havet, måste denna viktorianska byggnad ses som trodde. Högt i taket på restaurangen ger rummet en elegant känsla, säkerhetskopierad av högkvalitativ mat som serveras för varje måltid.

Om ett dopp i havet verkar lite skrämmande, Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att du besöker hotellets pooler, antingen inomhus eller, för riktig lyx utomhus. Uppvärmd under hela året behöver du aldrig frukta en kylig upplevelse! Semesterfirare rekommenderar konsekvent Carlton Club Apartments som "enastående" för tjänsten, som är med ett leende; maten, som är läckra; och platsen, som inte ska slås.

Carlton Club Apartments Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Filmuthyrning (avgifter kan tillkomma), badrum, te- och kaffefaciliteter, plattskärms-TV med Freeview och gratis Wi-Fi.
Resort faciliteter
Fitnessrum, Jacuzzi / bubbelpool, Bastu, Pool, Salong, Inomhuspool, Utomhuspool (säsongsöppen), Concierge-service, Flerspråkig personal, Konferensfaciliteter, Businesscenter.
Närliggande faciliteter
Spa-tjänster: Massage, Nail Services, Ansiktsbehandlingar, Postkontor, Filmuthyrning, Medicinsk anläggning, Valutaväxling, Kemtvätt (1.0 mi)
Flygplats
London Gatwick - 119 miles eller London Heathrow - 92 miles. -
Checka in ut
lördag

Köpa Carlton Club Apartments timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Carlton Club Apartments innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Carlton Club Apartments varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Carlton Club Apartments

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Carlton Club Apartments. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Carlton Club Apartments.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Carlton Club Apartments kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.