Foto av Balaia Park
Foto av Balaia Park
Foto av Balaia Park
Foto av Balaia Park
Foto av Balaia Park

Adress: Balaia Park (#2731), Balaia Golf Village, Quinta da Semina, Balaia, 8200-912 Albufeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.balaiagolfvillage.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Balaia Park? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Lev livet i loppet av lyx på Balaia Park, där du spenderar tid på att koppla av i badtunnan, turkiskt bad och uppvärmd inomhuspool. Unna dig en aromaterapi eller hydroterapi eller en fullständig kroppsmassage direkt på plats.

Bort från avkopplande miljö i orten, väntar Portugal. Albufeira är känd för sitt nattliv, där ungdomar och unga i hjärtat börjar socialisera sig i den mjuka kvällshettan. Livlig musik håller tårna tappa och festen spolas ut på gatorna. Dagarna går bäst i blötläggning i solen som ligger bredvid poolen, och Balaia Park har du täckt på den fronten med ett urval av sex utomhusalternativ!

Vårt tidsdelning lägenheter sträcker sig från studio till tre sovrum enheter, så oavsett vem du väljer att resa med, kan du vara säker på att det kommer att finnas tillräckligt med utrymme för alla. Lägenheterna är utrustade med allt du behöver för att bli kreativa i köket, men Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar att försöka en av poolen restauranger för något verkligen spektakulärt. Portugisisk och internationell mat erbjuds, alla ligger i den vackra grunderna i orten.

Balaia Park Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Golf, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Gym, Restaurang, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis,
Närliggande faciliteter
(9.0 miles), Ridning (9.0 miles), Tvättservice (I närheten), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (9.0 miles) miles), vattenskidor (3.0 miles), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Faro - (29 miles - 46 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Balaia Park timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Balaia Park innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Balaia Park varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Balaia Park

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Balaia Park. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Balaia Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Balaia Park kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.