Foto från Hilton Grand Vacation Club
Foto från Hilton Grand Vacation Club
Foto från Hilton Grand Vacation Club
Foto från Hilton Grand Vacation Club
Foto från Hilton Grand Vacation Club

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hiltongrandvacations.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Hilton Grand Vacations Club


Rese och fritid är stolta att erbjuda chansen att köpa Hilton Grand Vacation Points.

Hilton Vacation Points är ett poängbaserat bokningssystem som allokeras årligen och är knutna till en handling på en hemort. Trots detta kan ägarna ha sina tidsdelning intervaller utbytta med anslutna Hilton-resorter på platser som Orlando, Las Vegas, Hawaii, New York och Miami Beach i USA eller andra länder inklusive Italien, Portugal, Thailand, Bali, Skottland, Mexiko och Kanada. Ytterligare flexibilitet erbjuds genom deras partnerskap med börsföretag som RCI. Detta ger ägare tillgång till över 4,000 XNUMX anslutna tidsdelning orter i nästan 100 länder.

Hilton-samlingen av orter erbjuder rymligt boende med boende med ett brett utbud av bekvämligheter och den höga servicen som du kan förvänta dig. Hilton Grand Vacation Points-systemet erbjuder en hög grad av flexibilitet med Club Points som fungerar som en valuta som gör att medlemmarna kan få tillgång till medlemskaps privilegier bestämda av var och när de äger och chansen att vinna bonuspoäng.

Bonuspoäng ger medlemmar möjligheten att köpa semesteräganderätt och användas tillsammans med andra anslutna program som varor, presentkort eller till och med underhållsavgifter. Alternativt kan bonuspoäng användas till hotellbokning eller med RCI-utbytesresor.

Köper Hilton Grand Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hilton Grand Vacation Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hilton Grand Vacation Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hilton Grand Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Hilton Grand Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Hilton Grand Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Hilton Grand Vacation Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.