Bild från Hilton Grand Vacations Club
Bild från Hilton Grand Vacations Club
Bild från Hilton Grand Vacations Club
Bild från Hilton Grand Vacations Club
Bild från Hilton Grand Vacations Club
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hiltongrandvacations.com

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Hilton Grand Vacations Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Rese och fritid är stolta att erbjuda chansen att köpa Hilton Grand Vacation Points.

Hilton Vacation Points är ett poängbaserat bokningssystem som allokeras årligen och är knutna till en handling på en hemort. Trots detta kan ägarna ha sina tidsdelning intervaller som byts ut med tillhörande Hilton-orter på platser som Orlando, Las Vegas, Hawaii, New York och Miami Beach i USA eller andra länder, inklusive Skottland, Mexiko och Kanada. Ytterligare flexibilitet erbjuds genom partnerskap med utbytesföretag som RCI. Detta ger ägare tillgång till över 4,000 anslutna tidsdelning orter i nästan 100 länder.

Hilton-samlingen av orter erbjuder rymligt boende med boende med ett brett utbud av bekvämligheter och den höga servicen som du kan förvänta dig. Hilton Grand Vacation Points-systemet erbjuder en hög grad av flexibilitet med Club Points som fungerar som en valuta som gör att medlemmarna kan få tillgång till medlemskaps privilegier bestämda av var och när de äger och chansen att vinna bonuspoäng.

Bonuspoäng ger medlemmar möjligheten att köpa semesteräganderätt och användas tillsammans med andra anslutna program som varor, presentkort eller till och med underhållsavgifter. Alternativt kan bonuspoäng användas till hotellbokning eller med RCI-utbytesresor.

Att köpa Hilton Grand Vacations Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Hilton Grand Vacations Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hilton Grand Vacations Club varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också i att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Hilton Grand Vacations Club. Så om du har det Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Hilton Grand Vacations Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Hilton Grand Vacations Club kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.