Foto av Pestana Village, Madeira
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
Pestana Village
Madeira


Att hyra från bara £ 650
per vecka*

Occ. Datum: Vänligen kontakta oss
Occ. Dag: Vänligen kontakta oss
Semesterort: Pestana Village
Land: Madeira
Vecka: 29
Säsong: Peak
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Pestana Village, Estrada Monumental 194, Sao Martinho, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Pestana Village kan hittas på ett utmärkt läge med enkel tillgång till staden Funchal, Portugal. Gästerna hittar en rad fantastiska restauranger i närheten, plus en rad aktiviteter för att njuta av whist på semester, till exempel att besöka presidentpalatset och CR7-museet tillägnad Cristiano Ronaldo.

De letar efter tidsdelning Här kommer du att hitta orten som ligger på fem tunnland anlagda trädgårdar. Anläggningen är inredd i en traditionell Madeira stil i ett försök att bevara områdets historiska arv. Hotellets trädgårdar ger en stor avkoppling plus resort erbjuder ett underbart utbud av bekvämligheter i en fyrstjärnig standard inklusive en inomhus- och utomhuspool, restaurang på plats, bar vid poolen och inomhussalong. Gästerna kan också njuta av faciliteterna i den angränsande anläggningen Pestana Miramar.

Boendet kommer i en rad studio, en- och två-rumslägenheter med plats för upp till sex personer. Alla enheter har balkonger med utsikt över trädgårdarna eller poolen. Många toalettartiklar tillhandahålls och att enheterna regelbundet underhålls av hushållning. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att Pestana Village ger en bra semester investering.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelpool / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Casino (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)

Checka in ut
(Veckor) torsdag, måndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)* Hyrespriset som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråk, total ägande eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Andra kostnader kan vara tillämpliga.