Foto från Ramada Residence Vacation Points, Points
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Ramada Residence Vacation Points


Till salu: £ 9,725 *
Klubb: Ramada Residence Vacation Points
Typ: Punkter
Poäng: 2050
Säsong: Sapphire
Ytterligare information: +300 bonuspoäng per år - utgång 2033

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Som återförsäljare av Ramada Residence Vacation Points och föredragen partner Rese och fritid är glada att kunna erbjuda möjligheten att återförsälja Ramada Residence Vacation Points. Detta semesterschema ger medlemmar tillgång till Ramada Residences portfölj av lyxresorter på allt från skottland, tenerife Och Orlando Florida. Medlemmarna har också möjlighet att byta sina poäng, vilket ger medlemmar tillgång till tusentals orter runt om i världen.

Ramada Residence Vacation Points-medlemmar kan ta med sig poäng från tidigare eller följande år om de vill planera en längre semester. Om medlemmar väljer det kan de till och med erbjuda poäng till familjemedlemmar och vänner så att de kan njuta av Ramada Residences flerfaldigt prisbelönta upplevelse.

Som förväntat av lyxresorter, kan en rad aktiviteter hittas på Ramada Residences resorts från vintersport och vandring i Österrike Att sova på stranden eller vid poolen i Spanien. Det finns till och med barnklubbar som erbjuder föräldrar chansen att få lite tid för sig själva. Som förväntat är Ramada Residences representanter alltid ivriga att hjälpa till, oavsett om det är när de arrangerar en resa eller till och med när de är borta på semester, vilket innebär att semesterklubbmedlemmar aldrig ska lämnas att gissa.

Ramada Residence Vacation Points förmåner 1

Ramada Residence Vacation Points förmåner 2


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 170 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.