Foto av Club Heritage International - Platinum, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Heritage International - Platinum
Vacation Club


Till salu: Pris vid ansökan *
Semesterort: Club Heritage International - Platinum
Land: Vacation Club
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Super Red
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare information: +400 CHI Credits

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Letar du efter tryggheten för semesterinvesteringar men friheten att välja mellan en rad orter över hela världen? Sedan tidsdelning Med Club Heritage International Platinum kan vara investeringen för dig. Huvudkollektionen består av fem högstadier som ligger på Costa del Sol i södra Spanien: Matchroom Country Club, idealiskt beläget för dem som älskar en golfferie Mi Jardin, som finns i bergen mellan Benalmadena och Fuengirola och inom gångavstånd från sandstränder och klart vatten. Club Playa Real, som erbjuder nära tillträde till Puerto Banus miljonärs marina och Marbella-stranden. Marbella Beach Resort, som har utsikt över stora sträckor av fathomless turkos; Och Marbesa Club, som erbjuder en rad bekvämligheter och fritidsfaciliteter, inklusive en utmärkt strand, stora pooler, ett klubbhus, jacuzzi och bastu.

Hitta dig själv omslagen i lugn och elegans medan du är på semester, eller på någon av de andra tjugo kulturarvsområdena världen över, vilket ger dig möjlighet att semestra där du vill, när du vill. Om det du söker är spänningen och prestige i en exklusiv ägarklubb, Rese och fritid Anser att du inte bör se längre än tidsdelning Med Club Heritage International Platinum.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 142 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.