Foto från Club La Costa Paradise, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club La Costa Paradise
tenerife


Till salu: £3,500*
Resort: Club La Costa Paradise
Land: Teneriffa
Vecka: 39
Säsong: Hög
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

En bra flykt till paradiset är precis vad du får med tidsdelning or Fraktionerat ägande på Club La Costa Paradise. Ta en vecka ledigt från ditt vardagliga liv och märk dig förtrollad av charmen och tjusningen i denna resort av hög standard i Teneriffa, Spanien—Känd av lokalbefolkningen som ön den eviga våren.

Oavsett vilken tid på året du går får du uppleva gott väder på ett fantastiskt läge som verkar som om det gjordes speciellt för din semester. Tillbringa dina dagar med den uppvärmda fria poolen, ligga i jacuzzin, hålla din rutin i fitnesscentret och njut av utsikten över La Gomera från din solnedgångna balkong.

Rymliga lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver om du vill laga dina egna måltider, eller du kan äta i stil på hotellets restauranger. Ta en tur till Tiede National Park för att utforska månlandskapet. Koppla av på kvällarna med en cocktail. Både tidsdelning och Fraktionerat ägande Vid denna underbara utväg kommer du att ge år efter år av förtjusta minnen, så för din nästa semesterinvestering, Rese och fritid rekommenderar att man överväger Club La Costa Paradise.

Vänligen se Club La Costa Gallery för fler bilder


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelpool / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (Närliggande), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (4.0 miles), Hälsoklubb i närheten, Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)

Checka in ut
Fredag ​​tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Jag har just återvänt från en annan fantastisk vecka igen på Ramada resort. Jag kan inte tacka personalen nog för hur hjälpsamma de alltid är.

Personalen finns alltid till hands för att hjälpa dig och hjälpa dig, morgon, middag och kväll. Rummet har alla bekvämligheter du någonsin kan behöva. du känner att du är hemifrån, men du befinner dig i ett tropiskt paradis med vackert solsken.

Jag har talat så mycket till min familj om denna resort, att alla mina vänner och familj ville komma igen i år. Jag var tvungen att lägga allas namn i hatten för att se vem som kunde delta med mig i september 2023.

Anläggningen har något för alla åldrar att göra, från morgon till kväll. Du en butik på orten, som säljer allt. Det bästa bakade brödet, alla bakverk bakade på plats.

Alla bekvämligheter utanför orten är bara en mycket kort bilresa bort, och en mycket avkopplande promenad. Jag måste säga att stränderna är fantastiska, som jag besökte vid två tillfällen på denna resa.

Det finns tre pooler på Ramada resort, en för familjen och en barnpool, och även ett privat poolområde med vackra solstolar. Jag kommer att vara ledsen över att sälja timeshare, men jag har andra åtaganden att ta itu med.

Jag vet att den som köper denna timeshare kommer att trivas med sin familj eller vänner i många år framöver.
Ägare bilder (om tillgängligt)*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.