Foto av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch, Skottland
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare Fynd på
Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
skottland


Fynd: £1,000*
Semesterort: Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Land: Skottland
Vecka: 49
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skottland

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Om en pittoresk miljö och fantastisk utsikt är vad du letar efter, tidsdelning På Hilton Craigendarroch kan vara perfekt för dig. Med utsikt över Cairngorm National Park och nära byn Ballater, skottland, Är detta eleganta landort den perfekta highland escape. Loger och lägenheter är stilfullt inredda och inredda, inklusive alla bekvämligheter som behövs för att främja enkel vistelse och total avkoppling. På fritidsanläggningarna finns tennisbanor, simbassänger, ett spelrum och en studiebar där du kan hämta en bok eller två för att ta dig tillbaka till din mysiga svit och under timmarna. Gå vandra eller cykla runt de många naturspåren i närheten, eller förlora dig i skogen och skogsbruket.

Om du inte har något emot att köra, hoppa ner till Balmoral för att utforska - om drottningen är bosatt kan du till och med få en våg när hon passerar dig! Du kan också åka skidor på The Lecht eller prova på ridning och fyrhjuling, som båda ligger en kort bilresa bort. Med några av de bästa landskapen i Skottland, Hilton Craigendarroch är en underbar introduktion till höglandet, och Rese och fritid Rekommenderar starkt att överväga det för din nästa tidsdelning investeringar.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matplats (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (vissa enheter), Tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träningsutrustning, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Skidskola, Squash, Simbassäng (Inomhus), Telefon, Tennis, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Skidåkning (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Längdskidåkning (17.0 miles), Skidåkning (19.0 miles), Fiske (I närheten), Golf i närheten, Mataffär (i närheten), Ridning (8.0 miles) , Lake (10.0 miles), Medicinsk utrustning (i närheten), vattenskidor (10.0 miles), vindsurfing (10.0 miles),
Flygplats
Aberdeen - (40 miles - 64 km)

Checka in ut
Lördag SöndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Lodge 35 är en kort promenad till faciliteterna på Country Club, Bar & Restaurant, medlemskap i Country Club som ingår i den årliga underhållsavgiften. Det är en lugn och vilsam miljö med enkel tillgång till byn Ballater och en kort bilresa till Balmoral Castle & Estate.

Vi har ägt just denna vecka i över 15 år och njuter även av några veckor i samma stuga under sommarmånaderna.

Veckan som är till salu var ett perfekt uppehåll inför julen plus ett tillfälle att träffa familjemedlemmar vars födelsedag var den här tiden på året men tyvärr inte längre är med oss, därför är det dags att gå vidare.

Det finns gott om promenader på alla nivåer och historiska slott och whiskydestillerier inom räckhåll från lodgen. Allt kan fortfarande avnjutas vid den här tiden på året.

Underhållsavgift är redan betald för i år och veckan börjar lördagen den 7 december.
Ägare bilder (om tillgängligt)*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.