Foto från Marriotts BeachPlace Towers, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts BeachPlace Towers
Florida


Till salu: £ 4,500 *
Resort: Marriotts BeachPlace Towers
Land: Florida
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Platinum
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare information: W/C 28 juli till 4 augusti 2024 reserverad

Göra en förfrågan
21 South Fort Lauderdale Beach Boulevard, Fort Lauderdale, Florida, FL 33316, USA

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

En drömsemester i Fort Lauderdale börjar med tidsdelning på Marriott's BeachPlace Towers. Unna dig en tillflyktsort full av solsken och spänning i denna idealiska miljö på Floridas Gold Coast. En riktig tillflyktsort med tjugotre lugna mil av stränder i närheten, denna resort erbjuder spektakulär utsikt över havet och staden från alla villor med ett och två sovrum.

Anläggningen har alla bekvämligheter du kan förvänta dig, inklusive en pool, gratis Wi-Fi i hela fastigheten och ett fitnesscenter. Och platsen i sig blir ännu bättre: resorten ligger på tre våningar med butiker och restauranger, så den finaste shoppingen och restaurangerna ligger bara en kort promenad från dina villor. Vi tror att du också kommer att älska designdetaljerna i din rymliga lägenhet, som vintage Fort Lauderdale-fotografier och bakgrundsbelysta målningar ovanför sängar.

Njut av en måltid i ditt gourmetkök medan du njuter av utsikten från din balkong. Tillbringa dagen till sjöss med Bahia Mar Yachting Centre. Promenera nerför den berömda Las Olas Boulevard. Allt är här! För någonstans som alltid är svår att lämna, Rese och fritid tidsdelningsmäklare rekommenderar att du överväger Marriott's BeachPlace Towers.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

W/C 28 juli till 4 augusti 2024 reserverad och tillgänglig.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1766 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.