Foto från White Sands Beach Club, Menorca
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
White Sands Beach Club
Minorca


Till salu: £ 1,000 *
Resort: White Sands Beach Club
Land: Menorca
Vecka: 40
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Via Ronda ZH3, Es Mercadal, Arenal d'en Castell, Menorca, 07740, Balearerna, Spanien

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

En halcyon oas i ett ofta förbises område av Spanien-Rese och fritid Är stolt att erbjuda tidsdelning för vidareförsäljning på White Sands Beach Club i Minorca. Den tystaste på Balearerna, här hittar du par, familjer, grupper eller ensamresenärer som fortsätter att behålla den bäst bevarade hemligheten runt. Steg inuti din charmiga lägenhet i generöst storlek, öppna terrassdörrarna, och hitta en vy direkt från en semesterbroschyr över bukten Arenal d'en Castell. Denna bergssluttningsanläggning - som kanske inte är lämplig för dem med ytterligare tillgänglighetskrav - ger tillgång till egen avskild strand om du vill koppla av till ljud från havet eller gå snorkling för att upptäcka ett stort utbud av fisk tillsammans med en närliggande Cafébar för lätta förfriskningar.

Om du inte är en för att laga mat när du är på semester, erbjuder resorterna dig också tillgång till den högt rankade restaurangen på plats, med sin breda och prisvärda meny - all mat lagad färsk, inklusive de hemgjorda desserterna! Utforska det orörda Menorca-landskapet genom att vandra välmarkerade stigar längs fantastiska kuststigar, och låt den söta scenen med pinjeträd invagga dig till lugn och avkoppling. För allt detta och mer, prova semesterägande på White Sands Beach Club.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2226 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.