Foto från Rutland Hall Hotel & Spa, England
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Rutland Hall Hotel & Spa
England


Till salu: Erbjudanden *
Resort: Rutland Hall Hotel & Spa
Land: England
Vecka: 31
Säsong: Peak
Storlek: 4 Sovrum

Göra en förfrågan
Rutland Hall Hotel, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, England

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Rutland Hall Hotel & Spa kan hittas i 65 tunnland delikat anlagda trädgårdar med utsikt över Rutland Water och omgivande landskap. Rutland Water, västeuropas största konstgjorda sjö anses vara lekplatsen för Englands East Midlands erbjuder en rad vattensporter, bland annat paddling och vindsurfing, naturreservat, cykeluthyrning och spår eller till och med enkla promenader runt sjön.

Klubben erbjuder en rad lyxiga, fullt utrustade stugor och boende, en gammal jaktstuga, ursprungliga stall och timmerramade stugor som finns runt marken. timeshare Finns på country club varierar från ett sovrum lägenheter till tre sovrum stugor.

Det finns ett brett utbud av fritidsfaciliteter som erbjuds, inklusive en 22-meters inomhuspool, spapool, ångbad och barnpool. Anläggningen har också ett gym, utomhus tennisbana, squashbanor, skålar grön, minigolf och snooker erbjuds bland andra aktiviteter. Timeshareägare som vill skämma bort sig själva kommer att vara glada att veta att det finns en skönhetsbutik, frisörsalonger och behandling tillgänglig på Rutland Hall Hotel & Spa tillsammans med en fin restaurang och bar. Under tiden ska föräldrar vara nöjda med barnomsorg och barnlekplats. Tyvärr eftersom orten ligger på en kulle Rese och fritid Tro det kan vara olämpligt för gäster med vandringsvårigheter.

Rutland låter dig nu ta med dina fyrbenta följeslagare mot en liten daglig avgift.

Säsong information Vecka nummer (er)
Blå 2-6, 48-50
White 7-12, 45-47
Orange 13-44


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (En del enheter, Ingen / Full), Mikrovågsugn (Enheter), Tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Konferensfaciliteter, Fitnessutrustning, Spelrum, Frisörsalong, Gym, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Squash, Pool (inomhus), Telefon, Tennis, Spabad /
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (4.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (3.0 miles), Livsmedelsaffär (4.0 miles), Sjö (Närliggande), Medicinsk utrustning (4.0 miles), Vattenskidåkning (11.0 miles) , Vindsurfing (2.0 miles),
Flygplats
East Midlands - (40 miles - 64 km)

Checka in ut
Lördag Söndag



Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

Under de senaste 15 åren har vi haft en så fantastisk årlig familjesemester här. Som en familj har vi sett fram emot att åka samma vecka varje år till vår lodge där cykling och segling och fiske och promenader och bad och mat, och utflykter och … så mycket mer … har varit fantastiska. Platsen är helt enkelt vacker och full av spännande saker att se och göra. Faktum är att vi har älskat det så mycket att nu våra barn har vuxit och vi siktar på pension, har vi köpt vårt eviga hem alldeles i närheten. Så det är dags för oss att låta en annan familj ha samma kul som vi har haft. Det är underbart; Du kommer älska det!.




Ägare bilder (om tillgängligt)



Den här egenskapen har visats 1932 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.