Foto av Club Absolute, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Absolute
Vacation Club


Till salu: £ 10,500 *
Semesterort: Club Absolute
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Låg
Storlek: Studio

Göra en förfrågan
Club Absolute, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En del av Absolute Destination, Absolute Vacation Club, erbjuder medlemmar tillgång till sina prisbelönta orter i Costa del Sol eller Algarve i Portugal, Florida, USA, Sydafrika, Koh Samui eller Phuket, Thailand, eller ner under i Gold Coast eller Perth, Australien eller Queenstown i Nya Zeeland. När du väljer semesterägande genom Absolute Vacation Club får medlemmarna sinnesro att deras semesterbehov är omhändertagna som sina semesteravgifter betalade i förskott samtidigt som de får tillgång till Absoluta Resmål som växer semesteranläggning.

Absolute Vacation Club medlemskap ger medlemmar tillgång till en rad orter i eftertraktade platser genom både Absolute Destinations range of resorts i Thailand Hittade i Phuket, Pattaya och Koh Samui. Alternativt kan medlemmar utnyttja sitt utbytespartnerskap med Interval International som ger tillgång till 2,500-orter i över 75-länder.

Absolut destinationer ger bra kundservice, valuta för pengarna och en känsla av kvalitet i sina grundläggande övertygelser med det enkla målet att erbjuda sina kunder en fantastisk semesterupplevelse. Att ge medlemmens tillgång till absoluta destinationer noggrant utvalda portfölj av badorter och badorter Rese och fritid Tro Absolute Vacation Club försöker verkligen erbjuda sina kunder en lyxig semesterupplevelse med funktioner som privata poolvillaer, strandresenärer och boutique resorts de verkligen försöker erbjuda något att passa alla smaker gör för en riktigt underbar semesterupplevelse.

Absolut världskarta


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 736 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.