Foto av Marriotts Marbella Beach Resort, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Marbella Beach Resort
spanien


Till salu: £ 11,995 *
Semesterort: Marriotts Marbella Beach Resort
Land: Spanien
Vecka: 3 Flytande
Säsong: Platinum
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Marriott Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Paradiset utvecklas med tidsdelning ägande på Marriott Marbella Beach Resort, belägen i Elviria på Costa del Sol. Denna utväg har sin egen, mjuka sandstrand, och ligger precis intill stränderna Don Carlos och Nikki, vilket ger dig ett val där du mest vill vila och koppla av. En fantastisk och atmosfärisk destination för par, familjer, grupp eller ensamresenärer, det har något för alla. Faciliteterna inkluderar två utomhuspooler - en för barn och en för vuxna - tillsammans med ett lekområde, minigolf och en fotbollsplan. För de vuxna som kan tycka om en seriös R & R, finns det också en inomhus vuxenpool, en bastu och tillräckligt med solstolar för mycket bad i den härliga Medelhavssolen.

Fantastiska kvällsutsikter är en del av din vistelse här, och om det är pulserande nattliv du letar efter, har utväg tre barer - var och en med sin egen happy hour - och närliggande Puerto Banus erbjuder något som passar alla. Allt detta går för att visa exakt varför Marriott Marbella Beach Resort sticker ut bland Spaniens överflöd av timeshare resorts som en av Travel and Leisure Group Mest populära säljare.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biluthyrning, Klubbhus, Fitnessrum - Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool - Inomhus, Swimmingpool - Utomhus, Rullstolsanpassat, Spabadkar eller bubbelbad, Trådlöst internet
Närliggande faciliteter
Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Kasinospel, Fiske, Golf, Ridning, Sjö, Dykning, Tennis, Vattenskidåkning
Flygplats
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM

Checka in ut
Fredag ​​lördag söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 796 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.