Foto av Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Q Hotell & Resorts Belton Woods
england


Till salu: £ 9,500 *
Semesterort: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Vecka: 01
Säsong: Peak
Storlek: 3 Sovrum
Ytterligare info: Bastu i lodgen. Incheckning dag är alltid den 29th december varje år

Göra en förfrågan
Belton Woods, Belton, Nära Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Hittade bland 475 hektar av lugna Lincolnshire skogsmark; Ett historiskt län i öst av england. Belton Woods kan hittas bara fyra minuters bilresa från National Trust webbplats Belton House, ett klassiskt engelskt lanthus som sitter bland holländska trädgårdar, 1300 acre deer park med restauranger på plats, inomhus lekplats och äventyr lekplats.

Belton Woods ' tidsdelning Kommer i en rad lyxboende som består av 2 sovrum med tvåfamiljshus och 3 sovrum med fristående stugor. Logerna är fulla av karaktär med omsorgsfullt utvalda mattor och inredning i kombination med sina vackra omgivningar vilket ger en riktigt underbar upplevelse. Faciliteterna inkluderar ett fullt utrustat kök, ljudsystem, privat bastu, badrum i marmor, nytt lakan och gratis Wi-Fi bland andra.

Rese och fritid Belton Woods är en av QLodges fler familjevänliga orter som erbjuder en rad familjeaktiviteter som gör bra nyheter för tidsdelning ägare. Detta inkluderar galet golf, tennis, en fotbollsplan och tre naturstigar. Anläggningen är också hemma för en PGA Championship-godkänd golfbana, toppmodern gym, uppvärmd pool, skönhetssalong och massagerum. Det finns också Högokta aktiviteter Tillgänglig på Belton Woods inklusive fyrhjuling, off road körning, bågskytte, mountainbike och duva skytte.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

Exklusiv timeshare semestermöjlighet i Lincolnshire i lyxen av Belton Woods. Belton Woods är ett Interval International Premier Resort och vinnare av Trip Advisors Certificate of Excellence 2015. 475 hektar av breathtaking Lincolnshire landsbygden är bakgrunden för denna enastående utväg. Exklusiv inredning, smakfull inredning och några av de bästa och mest omfattande fritidsfaciliteterna gör Q Hotels (tidigare De Vere) på Belton Woods till en oförglömlig timeshare-semester. Denna 3 sovrums lyxiga lodge ger dig lugn, ro och skönhet i lyxigt omgivande och sover bekvämt upp till åtta personer.

Denna möjlighet är den nyaste av 33-logerna och ligger närmast huvudhotellet, barerna och de centrala bekvämligheterna. Det är för den främsta veckan med nyåret och börjar alltid med 29th December. Det finns över 50 år på denna timeshare.

Originalkostnad när den köptes i 2008 var över £ 17K Det finns bara en annan sådan vecka som för närvarande finns tillgänglig, vilket vid tidpunkten för skrivandet är till försäljning för över £ 21K.

Årlig underhållsavgift för 2019 är ca £ 945.

Belton Woods är bara 3 miles från Grantham station och lätt att hitta om du reser med bil på A1. Slå bara av vid Gonerby Moor Services på B1174 och följ skyltarna till din bit av paradiset. Lodgeen har smakfullt inredda och presenterar lyxiga inredning och inredning. Det stora badrummet har bubbelpool, bastu och toppmoderna underhållningssystem.

Om du kan dra dig bort från din överdådiga sten- och timmerstuga, erbjuder Belton Woods ett fantastiskt utbud av fritidsaktiviteter. Njut av en omgång golf på PGA-mästerskapets godkända golfbanor, ta dig själv längdskidåkning med quadcyklingupplevelsen, eller helt enkelt njut av din känsla i den vackra Lincolnshire landsbygden på en av naturstigarna. Belton Woods erbjuder mountainbike, bågskytte, flygpistolskytte samt squash och tennis. När du är klar med all spänningen kan du varva ner i en av hotellets restauranger och barer som erbjuder läckra mat och kulinariska läckerheter. Rabatter är tillgängliga för dig som lodgeägare.

Belton Woods har ett utmärkt läge i Lincolnshire och erbjuder gästerna ett antal spännande sevärdheter att se i området. Mindre än en kilometer från Belton House, ett herrgård från 17-talet, komplett med barnens utomhus äventyrslek och en magnifik park. Ta en tur till Belvoir Castle och Grantham Museum, både inom räckhåll som Lincoln Castle och Rutland Water. Städerna Lincoln och Nottingham är en lätt 45 minuters bilresa från De Vere på Belton Woods och gör en rolig dag ute med bra shopping och underhållning.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 360 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.