Foto av Atlantic Club Reserva de Marbella, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Atlantic Club Reserva de Marbella
spanien


Till salu: £ 6,500 *
Semesterort: Atlantic Club Reserva de Marbella
Land: Spanien
Vecka: 24
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Atlantic Club Reserva de Marbella, Ctra. Nacional 340, Km. 193.6, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

För en överlägsen semester, kolla inte längre än de lämpligt betecknade överlägsen lägenheterna på Atlantic Club Reserva de Marbella. För dem som föredrar en mysigare home away from home, det finns också duplex lägenheter. Varje alternativ är utrustat med luftkonditionering, balkonger och terrasser, så du kan sitta lugnt och beundra landskapet oavsett vilken tid på dagen det är.

Landskapet Marbella är världsberömt. De vitkalkade väggarna som är så spännande för landsbygden i Spanien draperas med färgglada blommor och grönska, vilket ger staden ett frodig, friskt utseende. En populär strand är ett bra ställe att ta en solstol och parasoll och beundra havet, en djup kungblå, när den kysser stranden. För dem med extra energi är vandring de imponerande kullarna bakom staden ett bra val för en dag ute, och för de som föredrar att stirra och överväga finns det många lokala kaféer och barer.

Du kan inte gå fel med a tidsdelning i Malaga, en region som är känd för sina milda vintrar och heta somrar, och Rese och fritid timeshare mäklare vet att Atlantic Club Reserva de Marbella är toppen av boende som erbjuds. Oavsett vilken tid på året du bestämmer dig för att besöka, väntar skönhet på dig.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 502 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.