Foto av Glenmor på? The Gleneagles Hotel, Skottland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Glenmor at ?The Gleneagles Hotel
skottland


Till salu: £ 12,500 *
Resort: Glenmor at ?The Gleneagles Hotel
Land: Skottland
Vecka: 07
Säsong: Peak
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skottland, PH3 1NF

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Kombinera det privata utrymmet och komforten i ditt eget lyxiga hem och låta dig njuta av alla golf-, fritids-, matsal- och rymdfaciliteter som gästerna på Gleneagles-hotellet har tillgång till.

Lyxlägenheterna består av två, tre och fyra sovrum som ligger runt en liten Lochan och en bygrön. Det finns totalt 53 hem färdiga till en lyxig standard i Glenmor byn, som ligger i hjärtat av 850 acre Gleneagles Estate. Designad av Amanda Rosa, den internationellt kända designer, innehåller de alla moderna apparater och designer inredning tillsammans med fantastisk utsikt över den vackra landsbygden.

De unika fördelarna med att vara ägare på Glenmor är förutom användning av Gleneagles hotellboende och -anläggningar, bland annat 5-stjärnans concierge-service, gratis tillgång till The Health Club och dess fritidsanläggningar och exklusiva evenemang för ägare i Tryst Cafe Bar .

Logerna hålls hela året av dedikerad personal, vilket gör att din lodge är lika vacker som den första dagen. De har alla fantastiska öppna planmatsalar med granitfärdiga kök, alla med moderna apparater, öppna lounger och behagliga badrum. Det finns också generöst stora terrasser.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1650 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.