Foto av Canal Boat Club på Blackwater Meadow, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Canal Boat Club på Blackwater Meadow
england


Till salu: £ 3,000 *
Resort: Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Land: England
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, England

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Rese och fritid timeshare mäklare älskar det när vi hittar en ovanlig tidsdelning, och Canalboat Club på Blackwater Meadow är exakt det. Denna härliga narrowboat är förtöjd i ett fantastiskt läge i Shropshire, en del av England med otrolig naturlig skönhet. På gränsen mellan Wales och England är möjligheterna till dagsutflykter och kvällsmåltid rikligt, med mycket att se och göra varje dag. Utomhusaktiviteterna som erbjuds är också fantastiska med vandring och cykling lätt från platsen för båten.

En vistelse på smalbåten ger semesterfirare en chans att sakta ner och ta allt som det kommer. Livet kan inte bli mer avslappnande än när du är på en vacker, traditionell båt som driver förbi fält och kullar och land pubar. Canalboat Club på Blackwater Meadow har faciliteter för när du inte vill våga långt, eller för när du kommer tillbaka från en dag ut och om. Det finns restauranger bara några minuter från marinan, och om du tar båten längs kanalerna kommer du att kunna besöka en mängd traditionella marknadsstäder. Canalboat Club på Blackwater Meadow är som att gå tillbaka i tiden till en enklare, mer slöseriande existens.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, Fiske, Tvättservice, Telefon,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (närliggande), Frisör (närliggande), Sjö (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (Närliggande), Restaurang i närheten, Shoppingområde (Närliggande), Snacksbar
Flygplats
Birmingham International - (53 miles - 85 km)

Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, OnsdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 780 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.