Foto av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Madeira
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Madeira


Till salu: £ 2,500 *
Semesterort: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Land: Madeira
Vecka: 47
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Pestana Promenade Hotell Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugal

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Pestana Promenade Hotel Ocean Resort ligger på ön Madeira, och har ett av de största poolkomplexen på ön, och med 1,100 kvadratmeter inomhus- och utomhuspooler är det enkelt att se varför. Badplatserna på orten inkluderar en infinity pool, en lap pool och en tropisk lagun. Rese och fritid Timeshare mäklare vet att du hittar ett bra utbud av saker att göra i närheten som att besöka en av de lokala restaurangerna, ta lokala turer eller få ut det mesta av stranden.

Beläget i Funchal, Portugal, är detta RCI Gold Crown-resort en oceanfront egenskap med en brasiliansk design och stora bostadsutrymmen. Hittade framför strandpromenaden som sträcker sig från Lido Praia Formoso-stranden, hittar gästerna de flesta rummen med havsutsikt. Faciliteterna på orten inkluderar de olika poolområdena, gym och gym, bubbelpool, spa på plats restaurang och bar.

timeshare Återförsäljning på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kommer i en rad studio, en- och två sovrum. Studio enheter kan privata sova två personer medan en- och två sovrum enheter kan privat sova mellan fyra och sex personer. Lägenheterna är välutrustade och inredda till hög standard.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

Detta är en sydvästläge DeLuxe-lägenhet med utsikt över poolerna och trädgårdarna. Det finns en utmärkt balkong med stolar, bord och solstolar. Det finns två badrum: Badrum 1. Rund hörn, duschkabin, bad, två handfat, toalett, bidé. etc Badrum 2. Dusch, toalett, bidé, handfat etc. Inrett kök som leder genom till vardagsrum med skrivbord etc. Inbyggda garderober i sovrummet.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 694 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.