Foto av Club Absolute, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Absolute
Vacation Club


Till salu: £ 3,985 *
Semesterort: Club Absolute
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Låg
Storlek: Studio
Ytterligare info: 1 x flytande vecka fördelad varje 3 år, startande 2017

Göra en förfrågan
Club Absolute, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

En del av Absolute Destinations, Absolute Vacation Club erbjuder medlemmar tillgång till sina prisbelönta orter i Thailand. När man väljer semesterägande genom Absolute Vacation Club får medlemmarna sinnesro att deras semesterbehov är omhändertagna som sina semesteravgifter betalade i förskott samtidigt som man får tillgång till Absolute Destinations Growing Resort Collection.

Absolute Vacation Club medlemskap ger medlemmar tillgång till en rad orter i eftertraktade platser genom både Absolute Destinations range of resorts i Thailand Hittade i Phuket, Pattaya och Koh Samui. Alternativt kan medlemmar utnyttja sitt utbytespartnerskap med Interval International som ger tillgång till 2,500-orter i över 75-länder.

Absolut destinationer ger bra kundservice, valuta för pengarna och en känsla av kvalitet i sina grundläggande övertygelser med det enkla målet att erbjuda sina kunder en fantastisk semesterupplevelse. Att ge medlemmens tillgång till absoluta destinationer noggrant utvalda portfölj av badorter och badorter Rese och fritid Tro Absolute Vacation Club försöker verkligen erbjuda sina kunder en lyxig semesterupplevelse med funktioner som privata poolvillaer, strandresenärer och boutique resorts de verkligen försöker erbjuda något att passa alla smaker gör för en riktigt underbar semesterupplevelse.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 308 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.