Foto av Langdale, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Langdale
england


Till salu: £ 1,000 *
Semesterort: Langdale
Land: England
Vecka: 48
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Stora Langdale, nära Ambleside, Cumbria, LA22 9JD, England

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

Det finns de som strålar ut på utländska helgdagar varje chans de får, och det finns de som uppskattar skönheten och undra i vårt eget land. Lake District är ett av de mest andetagande områdena i England, en som Wordsworth blev kär i och skrev dikt efter dikt om. Nationalparken är ett inspirerande landskap och värt seriöst hänsyn till tiden bort.

Langdale är en lyx tidsdelning boende med femstjärniga stugor i vackra grunder. Faciliteterna inkluderar en inomhuspool, ett gym, tennisbana, restauranger och, naturligtvis, en traditionell brittisk pub. Rese och fritid timeshare mäklare gillar särskilt alternativen för middag på Langdale, där det är möjligt att ha traditionell biljett eller mer eleganta erbjudanden, men där allt är säkert att vara utsökt.

Ta din familj eller gå ensam och njut av den djupa utsikten, de poetiska kullarna, den branta vinden och de lyxiga spa-anläggningarna, följt av en lokal öl och en natt i den mjukaste sängen du någonsin har upplevt, och vi garanterar att du inte kommer ångrar att välja en vistelsekation. Sjödistriktet är den vise mannen, inte den stackars manens.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Uthyres (Alla Enheter), Diskmaskin (Enhet), Öppen spis - Enhet (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Frisörsalong, Hälsoklubb, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Pool (inomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (11.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (6.0 miles), Sjö (Närliggande), Medicinsk utrustning (5.0 miles) Tennis (i närheten), Vattenskidor (5.0 miles), vindsurfing (5.0 miles),
Flygplats
Manchester - (120 miles - 193 km)

Checka in ut
Fredag ​​lördag söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

En fin två sovrum två badrumslägenhet som sover 6. Det stora badrummet har också en bastu. Öppen planlös rymlig lounge och kök med utsikt över trädgårdarna och strömmen. Intern tillgång till Wainwrights Inn med sina välkomnande loggar och bra pubgrub. Reserverad parkering för en bil med amble utrymme för gäst bilar. Det är en kort 5 min promenad till Langdale Country Club för extra restauranger, pool Gym och Spa faciliteter Medlemskapet går med titeln på lägenheten.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1525 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.