Foto av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Foto av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Foto av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Foto av Windjammer Landing Villa Beach Resort
Foto av Windjammer Landing Villa Beach Resort

Adress: Labrelotte Bay, PO Box 1504, Castries, Saint Lucia, Karibien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.windjammer-landing.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa


Windjammer Landing Villa Beach Resort ligger längs Karibiska havet, inbäddat på 60 tunnland av Saint Lucias nordvästra kust i Labrelotte Bay. Det är olik alla andra destinationer, och erbjuder exklusiv tillgång till 64,000 XNUMX kvadratmeter pudervit sand och oöverträffad utsikt över det omgivande tropiska landskapet. Den fantastiska tillflyktsorten på ön har avskilda villor, lyxiga bekvämligheter, vänlig lucian gästfrihet och skönheten och charmen i en pittoresk medelhavsby.

Windjammer Landing Villa Beach Resort ligger i St. Lucia och är en förstklassig all-inclusive-resort som är stolt över att överträffa sina gästers krav. Resorten på en sluttning är idealisk för familjer, smekmånadsresor eller par. Med rymligt boende, glittrande pooler, en rad motorsporter och matupplevelser i världsklass. Barn kan njuta av pizzafester, kokosbowling, danslektioner och mer. Boka en spabehandling, fira ett speciellt tillfälle eller koppla av i deras hängmattor i vattnet.

När du väl anländer kommer du snart att se varför många vill äga en del av vår lyxiga resort i St. Lucian. Tänk dig att du återvänder år efter år för att leka i klarblått karibiskt vatten eller bygga sandslott med dina barn på pudervit sand. Bli en expert på dykare eller kanske bara en expert på konsten att koppla av. Kontakt Travel & Leisure Group att ta reda på tidsdelning semesterägande på en av de bästa privata residensklubbarna som finns i Karibien.

Windjammer Landing Villa Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Kök (Enheter, Ingen / Full), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnomsorg, Barnpool, Konferensfaciliteter, Fiske, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Spa, Simbassäng, Tennis , Vattenskidor, vindsurfing,
Närliggande faciliteter
All-inclusive resa (1.0 miles), Hästridning (3.0 miles), Racketboll (1.0 miles), Bastu (3.0 miles), Whirlpool (1.0 miles), Spelrum (i närheten), Golf (1.0 miles) / Badtunna (1.0 miles),
Flygplats
Vigie - (5 miles - 8 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köper Windjammer Landing Villa Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Windjammer Landing Villa Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Windjammer Landing Villa Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Windjammer Landing Villa Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Windjammer Landing Villa Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Windjammer Landing Villa Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Windjammer Landing Villa Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.