Foto från Villa Andropoff
Foto från Villa Andropoff
Foto från Villa Andropoff
Foto från Villa Andropoff
Foto från Villa Andropoff

Adress: Valgeranna k�la, 88326 Audru vald, Estland,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.andropoff.ee

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Villa Andropoff? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Affärer och fritid flätas utsökt samman vid Villa Andropoff i den vackra kusten i Parnu, Estland. En ståtlig byggnad en gång exklusivt för de högsta sovjetiska ledarna och gäster hälsar tidsdelning ägare till denna lyxigt ombyggda semesteranläggning och konferenscenter. Boende kommer i lägenhetsbungalower med två eller tre sovrum för fyra till sex personer. Alla ligger nära vattnet och har bekvämligheter som uteplats och gräsmatta, vind, vardagsrum, pentry och eget badrum med dusch och bastu.

Det finns en restaurang och bar vid havet, plus en grillplats, gemensam lounge, spelrum och Wi-Fi. Rese och fritid timeshare-mäklare gillar också mötes- och utbildningsfaciliteterna, som inkluderar ett fullt utrustat konferensrum med plats för upp till nittio.

På fritiden finns det mycket att göra. Tallskogar omger Villa Andropoff, liksom femhundra meter vit sandstrand. Arbeta på din solbränna, bygg sandslott och flirta med vågorna under sommarmånaderna. På vintern kan du glida nerför sanddynerna och njuta av utmärkt skidåkning. En 18-håls golfbana ligger också i närheten. Alternativt kan du besöka huvudstaden Tallinn som nås på två timmar med bil eller åka till Helsingfors via den reguljära färjetrafiken.

Köper Villa Andropoff timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Villa Andropoff innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villa Andropoff varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villa Andropoff

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Villa Andropoff-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Villa Andropoff.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Villa Andropoff kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.