Foto av St. James Club
Foto av St. James Club
Foto av St. James Club
Foto av St. James Club
Foto av St. James Club

Adress: Mamora Bay, St Pauls, St Johns, Antigua och Barbuda, Karibien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.stjamesclubantigua.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på St. James Club


Upptäck ett karibiskt paradis i form av tidsdelning på St James Club, Antigua. Denna fantastiska all-inclusive-resort, belägen på en hundra tunnland sydöstra halvön, är ett exklusivt tillflyktsort. Atmosfären här kan liknas vid en avslappnad strandklubb, men standarden och servicen här är allt annat än avslappnad. Gäster och ägare kan välja att dra sig tillbaka från världen eller utöva spänningssökande vattensporter, för att bara nämna en lokal bekvämlighet.

Anläggningen erbjuder ett brett utbud av antingen rum, sviter eller villor. Några av dessa erbjuder direkt tillgång till stranden med privata terrasser och överdådiga inomhusmöbler. Våra kunder berättar att de älskar att besöka år efter år för att se vad som är nytt - anläggningen har rykte för att ständigt reinvestera för att ge gästerna den bästa upplevelsen som möjligt. Tippa in i det kalla, blåa vattnet och dra fördel av de kostnadsfria vattensporterna (kajakpaddling, pedalbåt och katamaran segling finns alla). Det finns också sex pooler att njuta av, tillsammans med ett helt nytt gym, salong och spa. De tillgodoser till och med fullt ut för familjer, med dedikerade barnmöjligheter.

Fyra restauranger på plats kan tillgodose alla smaker, från avslappnad till kontinental. Alternativt kan du äta i hemtrevliga omgivningar med ett fullt utrustat kök och matterrass till ditt förfogande - perfekt för mer intima kvällar under solnedgångshimlen. För dem som vill lounge, kommer personalen att ta med drycker direkt till dig, till och med blanda dem direkt på stranden! För en tillflyktsort som är ett snitt över resten, kan Travel and Leisure Groups tidsdelningsmäklare inte tala tillräckligt högt om St James Club.

St. James Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Strykjärn och strykbräda finns, Väckarklocka/klockradio, Hårtork, Badrumsprodukter, TV: Kabel/satellit, Kaffebryggare, Värme/Kylsystem: Luftkonditionering, Takfläktar, Rök-/icke-rökare (tillgängliga på begäran), Utomhus boyta: Terrass , Balkong / Uteplats, Säkerhetsbox/kassaskåp i enhet, Säkerhetsutrustning, Telefon
Resort faciliteter
Presentbutiker eller tidningskiosk, bubbelpool, salong, pool, restaurang, spa - nageltjänster, spa - massage, spa - ansiktsbehandlingar, spa - kroppsbehandlingar, fitnesscenter
Närliggande faciliteter
Fiske (i närheten), Golf (i närheten), Kasino / hasardspel (i närheten)
Flygplats
VC Bird International Airport
Checka in ut
15: 00 - söndag, fredag, lördag

Köper St James Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr St. James Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med St. James Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid St. James Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i St. James Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med St. James Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder St. James Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.