Foto av Sirenis Premium Travellers Club
Foto av Sirenis Premium Travellers Club
Foto av Sirenis Premium Travellers Club
Foto av Sirenis Premium Travellers Club
Foto av Sirenis Premium Travellers Club

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.sirenispremiumtravelers.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Sirenis Premium Travellers Club


Sirenis Hotels & Resorts har under några femtio år öppnat sina dörrar för resenärer från hela världen för att uppleva den magiska och lyxiga stranden semester i Mexico, den Dominikanska republiken och Spanien. Komfort, kvalitet och övertygelse av Sirenis speciella varumärke av all inclusive-resorts skapade en stark lojalitet som förde familjer och par tillbaka till sina orter år efter år.

För de kräsna resenärer som önskar ett djupare förhållande till Sirenis, en där de behandlas till exklusivitetsnivå som följer med att vara en del av Sirenis-familjen, skapade Sirenis Premium resenärer. Denna exklusiva semesterklubb av Sirenis Hotels & Resorts föddes ur önskan att skapa ett nytt sätt att glädja de resenärer som semester med Sirenis gång på gång.

Medlemskap i Sirenis Premium Travellers ger en ökad nivå av exklusivitet och valmöjligheter - från expansiva medlemssviter till personlig butlerservice, från privata resortområden som endast är klubbar till rabatterade priser på resorttjänster. Ägandet avnjuts utan underhållsavgift så du behöver inte oroa dig för årliga avgifter. Du betalar endast för din all inclusive-kostnad när du gör dina bokningar på en Sirenis-resort eller din utbyteskostnad när du använder ett utbytesprogram.

Travel & Leisure Group bjud in dig att befria dig från begränsningarna av tidsdelning och helt enkelt vara någonstans och njut av de ökade nivåerna av privilegium och flexibilitet med Sirenis Premium Travellers Club.

Resorts inkluderar:

 • Grand Sirenis Riviera Maya
 • Sirenis Resort Punta Cana
 • Grand Sirenis Matlali Hills
 • Sirenis Hotel Goleta & Spa
 • Sirenis Seaview Country Club
 • Sirenis Hotel Club Aura
 • Sirenis Hotel Tres Carabelas
 • Sirenis Premium Travellers Club-faciliteter

  Enhetsfaciliteter
  Varierar per utväg
  Resort faciliteter
  Varierar per utväg
  Närliggande faciliteter
  Varierar per utväg
  Flygplats
  Varierar per utväg
  Checka in ut
  Varierar per utväg

  Köper Sirenis Premium Travellers Club timeshare

  När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

  Hyr Sirenis Premium Travellers Club innan du köper

  Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sirenis Premium Travellers Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

  Försäljning och återförsäljning på Sirenis Premium Travellers Club

  Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Sirenis Premium Travellers Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Sirenis Premium Travellers Club.

  Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Sirenis Premium Travellers Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

  För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.