Foto på Sheraton Flex Vacation Plan
Foto på Sheraton Flex Vacation Plan
Foto på Sheraton Flex Vacation Plan
Foto på Sheraton Flex Vacation Plan
Foto på Sheraton Flex Vacation Plan

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vistana.com/sheraton-flex

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Sheraton Flex Vacation Plan


Vistana Signature Experiences har förvandlats tidsdelning semester med flexibiliteten hos sju destinationer och nio distinkta orter.

Sheraton Flex Vacation Plan är ett poängägande som erbjuder medlemmar fördelen av prioriterade bokningar 12 månader i förväg, flexibilitet att välja boendestorlek, tid på året och antal nätter utan att vara bunden till en fast lägenhet och tid.

Destinationer inkluderar Orlando, Florida, Myrtle Beach, South Carolina, Scottsdale, Arizona, Steamboat Springs, Colorado, Jensen Beach, Florida, Avon, Colorado och Kauai, Hawaii.

Resorter:
Sheraton Vistana Villages
Sheraton Vistana Resort
Sheraton Broadway Plantation
Sheraton Desert Oasis
Sheraton Steamboat Resort Villas
Vistana Beach Club
Sheraton Mountain Vista
Sheraton Lakeside Terrace villor på Mountain Vista
Sheraton Kauai Resort Villas

Köpa Sheraton Flex Vacation Plan timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sheraton Flex Vacation Plan innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sheraton Flex Vacation Plan varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sheraton Flex Vacation Plan

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sheraton Flex Vacation Plan-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Sheraton Flex Vacation Plan.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Sheraton Flex Vacation Plan kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.