Foto av Royal Regency
Foto av Royal Regency
Foto av Royal Regency
Foto av Royal Regency
Foto av Royal Regency

Adress: 69-71 Rue Defrance, Vincennes, 94300, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Royal-Regency-Paris-Vincennes

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Royal Regency? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Denna RCI Guldkrona tidsdelning orten ligger i utkanten av Paris, Frankrike, i den historiska Vincennes. Orten ligger nära Bois de Vincennes, ett hundra år gammalt slott, som också en gång var ett kungligt residens. Royal Regency erbjuder en välkomnande lounge, gratis WiFi, biljardbord och bastu. De rymliga rummen har välutrustat kök, vardagsrum och eget badrum med dusch eller badkar och handdukstork.

I närheten finns också parken, som också är hem för Parc Floral de Paris botaniska trädgårdar och även djurparken. Bara 15 minuters promenad bort ligger den närmaste tunnelbanan som erbjuder gratis transport till de många fantastiska landmärkena i staden, inklusive Louvren och Musee d'Orsay. Upplev alla Paris berömda landmärken som Eiffeltornet, Champs Elysee och Triumfbågen.

De internationella flygplatserna ligger båda cirka 15 km från orten, som erbjuder en bekväm transfertjänst om det behövs. Disneyland Paris ligger cirka 30 minuter bort med bil. Gare de Lyon station erbjuder höghastighetstågförbindelser som ger tillgång till dem som vill utforska längre bort.

Royal Regency Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Träningsutrustning, Handikappanpassad enhet, Hiss, Bastu, Telefon,
Närliggande faciliteter
Båtliv (3.0 miles), Casino (16.0 miles), Barn s Pool (3.0 miles), Konferensfaciliteter (Närliggande), Fiske (3.0 miles), Golf (16.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Frisör (Närliggande), Ridning Ridning (3.0 miles), Sjö (3.0 miles), Tvättservice (I närheten), Live underhållning (6.0 miles), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (närliggande), Restaurang i närheten, Butiker i närheten, Snackbar I närheten), Squash (Närliggande), Swimming Pool (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flygplats
Paris Charles de Gaulle - (19 miles - 30 km)
Checka in ut
lördag

Köper Royal Regency timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Regency innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Regency varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Regency

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Royal Regency-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Royal Regency.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Royal Regency kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.