Foto av Residenza Chrysalis Bay
Foto av Residenza Chrysalis Bay
Foto av Residenza Chrysalis Bay
Foto av Residenza Chrysalis Bay
Foto av Residenza Chrysalis Bay

Adress: Localita Piccolo Pevero, Arzachena, (SS), ITALIEN
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.chrysalisbay.it

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Residenza Chrysalis Bay? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Sardinien är en behandling för alla sinnen. Italien är känt för sin otroliga mat där allt från färska pizzor till gnocchi till minestrone erbjuds, men Sardinien har sina egna delikatesser som är värda att besöka. Ön är känd för sina erbjudanden från havet, där färskt, delikat fisk och andra skaldjur kokas försiktigt för att få ut det mesta av varje smak. en tidsdelning på Sardinien är ett bra alternativ för foodie som vill fortsätta att upptäcka fantastiska nya rätter under de kommande åren.

Temperaturerna är gynnsamma året runt, och med välkomnande stränder att lata på och mjuka kullar att gå över är det en underbar plats att besöka i varje säsong. Rese och fritid timeshare mäklare älskar skillnaderna mellan vinter och sommar, förändringen i luftens kvalitet och ljuset. Residenza Chrysalis Bay ligger precis intill stranden med en fantastisk utsikt och med balkonger att sitta på när du har en god drink i handen och vill se världen gå vidare.

För skönhet året runt, oändliga spår att utforska och kristallklart vatten och mat som kittlar smaklökarna, är Residenza Chrysalis Bay en underbar semesterinvestering, ett bra sätt att spendera varje semester.

Residenza Chrysalis Bay faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Spelrum, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snackbar,
Närliggande faciliteter
(1.0 miles), Golf (1.0 miles), Live underhållning (1.0 miles), Medicinsk utrustning (4.0 miles), Squash (1.0 miles), Utflykter (1.0 miles) , Tennis (1.0 miles), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Olbia - (19 miles - 30 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Residenza Chrysalis Bay timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residenza Chrysalis Bay innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residenza Chrysalis Bay varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residenza Chrysalis Bay

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Residenza Chrysalis Bay. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Residenza Chrysalis Bay.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Residenza Chrysalis Bay kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.