Foto från Ramada Fractional Ownership Marina Park
Foto från Ramada Fractional Ownership Marina Park
Foto från Ramada Fractional Ownership Marina Park
Foto från Ramada Fractional Ownership Marina Park
Foto från Ramada Fractional Ownership Marina Park

Adress: CLC Marina Park, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Fractional Ownership Marina Park? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Oavsett om du köper utanför skollov för en lugn semester eller under högsäsong för en spännande och spännande atmosfär, Fraktionerat ägande med Ramada Hotel and Suites Marina Park är något alldeles speciellt. Beläget nära Fuengirola, Spanien, Erbjuder orten en oändlig mängd aktiviteter som passar alla åldrar, vilket innebär att ingen i din fest kommer att befinner sig i en lös ände - även om du bara kopplar av på en av de rikliga solstolarna vid poolen! Oavsett vad du föredrar att göra på semester, kan både platsen och orten tillgodose helt. Din breezy lägenhet kommer att innehålla antingen ett partiellt eller fullt kök, vilket gör att om du vill tillbringa en mysig kväll inomhus med en hemlagad måltid, är allt till hands.

Njut av solskenet under dagen och spännande humör på kvällen genom att gå ut till en av de många utmärkta barerna eller restaurangerna i det omgivande området. Njut av utsikten över det glittrande Medelhavet och de majestätiska Sierra Nevada-bergen direkt från din balkong eller terrass. Koppla av med faciliteter som bubbelpool och uppvärmd pool. Rese och fritid presenterar Ramada Hotel and Suites Marina Park: Fraktionerat ägande Att njuta av och komma ihåg.

Köper Ramada Fractional Ownership Marina Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Fractional Ownership Marina Park innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Marina Park varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Fractional Ownership Marina Park

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Fractional Ownership Marina Park-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ramada Fractional Ownership Marina Park kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.