Foto av Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Foto av Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Foto av Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Foto av Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Foto av Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta

Adress: Paseo de La Marina No. 210, Fracc., Marina Vallarta, Puerto Vallarta, Jalisco 48354, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: raintreesvillaverapuertovallarta.mxhotel.site

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Detta hotell ligger i det exklusiva området Marina Vallarta, 8 minuters bilresa från Puerto Vallartas internationella flygplats tidsdelning Anläggningen har en privat småbåtshamn, 2 pooler och gratis privat parkering.

Studiorna och sviterna har modern inredning med luftkonditionering, värdeskåp, kabel-TV och balkonger. Badrummen i marmor har dusch och hårtork.

Gäster på Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta kan laga sin egen mat i de fullt utrustade pentryna i alla sviter. Inom 0.6 km hittar du också en mängd olika fisk- och skaldjursrestauranger och barer.

Aktiviteter som ridning på stranden eller kullarna, båtuthyrning, segling, kajakpaddling och vattenskoter kan ordnas av detta komplex. Gästerna kan också ägna sig åt sportfiske, dykning och delfinskådning.

Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta ligger 5 minuters promenad från golfbanan Marina Vallarta och 0.6 km från motorvägen Puerto Vallarta-Jalisco. Puerto Vallartas centrum ligger 16 minuters bilresa bort.

Köper Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Raintrees Villa Vera Puerto Vallarta.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.