Foto av Pestana Grand Hotel
Foto av Pestana Grand Hotel
Foto av Pestana Grand Hotel
Foto av Pestana Grand Hotel
Foto av Pestana Grand Hotel

Adress: Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestana.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pestana Grand Hotel


Pestana Grand Hotel ligger i södra Funchal, Madeira, och har fördelar med ett mildt medelhavsklimat året runt - inklusive havstemperaturer från 18C till våren och temperaturerna mellan 24C och 26C under sommaren. Detta gör regionen ett bra ställe att äga tidsdelning.

Regionen Madeira är känd för sitt vin, god mat, rik historia, kultur och dess vackra landskap. Ön är också populär för sina utomhusaktiviteter som vandring, golf och dykning på grund av den stora uppgiften av arter med flera dykskolor som finns i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel själv erbjuder en vänlig och välkomnande miljö med fantastisk utsikt över havet och de höga klipporna i Cabo Girao. Som en av de sista kvarstående egenskaperna vid havet längs kusten i Funchal är det en riktig skatt. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att denna utväg gör ett bra val eftersom det erbjuder ett brett utbud av funktioner: ett underbart fullservice spa med inomhuspool, ett brett utbud av restauranger, barer och den största hotellpoolen på ön. Det finns också ett brett utbud av lokala restauranger plus två stormarknader i närheten.

Pestana Grand Hotel faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (alla enheter, del / minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Frisörsalong, Gym, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Spa, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Fiske (närliggande), Golf (4.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (1.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
(Veckor) måndag

Köper Pestana Grand Hotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Grand Hotel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Grand Hotel varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Grand Hotel

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Grand Hotel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Grand Hotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Grand Hotel kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.