Foto av Peninsula Bay Resort
Foto av Peninsula Bay Resort
Foto av Peninsula Bay Resort
Foto av Peninsula Bay Resort
Foto av Peninsula Bay Resort

Adress: Jalan Telaga Waja, Banjar Tengkulung, 80363 Nusa Dua, Bali, Indonesien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Peninsula Bay Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På halvön Bay Resort är luften sött tungt med löftet om en otrolig semester i tropiska Bali, Indonesien. Inbäddat på stranden spenderar detta boende dig med oändliga traditionella balinesiska massager och fem utomhuspooler som glöder som enorma safirer som omger orten. Dessutom erbjuder två restauranger högklassig middag medan en sportbar njuter av ett omfattande utbud av drinkar och drinkar. Andra faciliteter som serverar dig på plats inkluderar fitness- och affärscentrum, flygplatstransfer och 24-timmars reception.

timeshare Ägarna får också det bästa i boende i alla de 38, moderna och lyxiga lägenheterna på Peninsula Bay Resort. Alla ger högklassig komfort och lugn, med sensationella utsikt över bukten från den privata uteplatsen. Bekvämligheter som är gemensamma för alla enheter är luftkonditionering och takfläkt, fullt utrustat kök och matsal, sittgrupp, LCD-TV med kabelkanaler, Wi-Fi och rymligt badrum med badkar och dusch. Uppgraderade rum lägger dessutom till designkök, privata pooler och jacuzzi. Rese och fritid Timeshare mäklare hitta platsen för resorten också bekvämt eftersom det ligger nära populära attraktioner som Nusa Dua Beach, Turtle Island, Bali Nusa Dua och Bali International Convention Centers och Pasifika Museum.

Peninsula Bay Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Lekplats, Restaurang, Swimmingpool - Utomhus, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Närliggande faciliteter
Biluthyrning, Dag Spa, Underhållning - Live, Fiske, Dykning
Flygplats
Denpasar Bali / DPS 8 Miles / 13 KM
Checka in ut
lördag

Köp Peninsula Bay Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Peninsula Bay Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Peninsula Bay Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Peninsula Bay Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Peninsula Bay Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Peninsula Bay Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Peninsula Bay Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.