Foto av Ona Village Cala DOr
Foto av Ona Village Cala DOr
Foto av Ona Village Cala DOr
Foto av Ona Village Cala DOr
Foto av Ona Village Cala DOr

Adress: Ona Village Cala D'Or, Calle Voltor Esquina Calle La Bassa, 07660 Santanyí, Illes Balears, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.onahotels.com/es/apartahotel-village-cala-dor-mallorca/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Ona Village Cala D'Or


Ona Village Cala D'or är platsen att gå om du älskar att spendera tid med dina nära och kära i en vacker miljö med mycket att se och göra för alla åldrar. Mallorca visar inget tecken på att sakta ner som ett underbart turistmål En plats att gå till hela familjen för att hitta njutning och spännande aktiviteter. Spanien har rykte som roligt och familjevänligt, och detta rykte är välförtjänt och byggt upp efter årtionden av britter som besöker och blir kär i landet.

A tidsdelning På Ona Village Cala D'or kommer att stå dig bra eftersom resorten är väl lämpad för att njuta av allt som regionen har att erbjuda. Rese och fritid Timeshare mäklare uppskattar också poolen, ett bra sätt att kyla ner från dagens värme efter att ha utforskat. Med en vänlig personal och en familjär atmosfär är det lätt att se varför folk kommer tillbaka gång på gång för att stanna. Vyn från var och en av balkongerna är en välkomnande vista som håller din uppmärksamhet ordentligt på semestern. Nära till golfbanor och marinan, erbjuder denna utväg ett enkelt sätt att få tillgång till dina favoritaktiviteter i Spanien. Du kommer aldrig någonsin vilja lämna.

Ona Village Cala DOr Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träningsutrustning, Handikappanpassat, Levande underhållning, Bastu, Snacksbar, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (53.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Ridning (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (1.0 miles ), Squash (I närheten), Tennis (I närheten), Vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Palma de Mallorca - (37 miles - 59 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Ona Village Cala DOr timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ona Village Cala DOr innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ona Village Cala DOr, varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ona Village Cala DOr

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Ona Village Cala DOr. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Ona Village Cala DOr.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ona Village Cala DOr kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.