Foto från Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto från Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto från Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto från Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto från Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club

Adress: Oasis Lanz Club, Av. Del Jablillo, 35508 Costa Teguise, Las Palmas, Lanzarote, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.grandholidaysclub.com/oasis-lanz-en/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club


Finns i centrum av Costa Teguise på Lanzarotes östra kust, tidsdelning at Oasis Lanz Club ligger bara några kilometer från Arrecife, som erbjuder besökare traditionell underhållning och attraktioner tillsammans med ett brett utbud av vattensporter, golfbanor, butiker och restauranger i närheten.

Gäster på Oasis Lanz Club hittar lägenheterna omgivna av underbara välskötta trädgårdar med sandstränder bara några meter bort och med gångavstånd till en mängd restauranger och butiker. Gäster här kommer att upptäcka att resorten har några underbara bekvämligheter att erbjuda, inklusive två pooler - en en uppvärmd pool - och två barnpooler, tennisbana, bastu, massageservice och ångbad. Det finns också en restaurang på plats med bar som erbjuder regelbunden underhållning på kvällen, privat parkering och biluthyrning.

Komplexet består av drygt 130 lägenheter som består av ett- och tvårumslägenheter. Faciliteterna inkluderar ett vardagsrum med bäddsoffa, satellit-TV och telefon, badrum, välutrustat kök med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, brödrost och strykjärn och privat balkong eller terrass.

Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club Facilities

Enhetsfaciliteter
Kokmöjligheter
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Biluthyrning, Underhållning - Live, Fitnessrum - Utrustad, Tvättmöjligheter, Restaurang, Bastu eller Ångrum, Swimmingpool - Utomhus, Tennis
Närliggande faciliteter
Strand, Båt Marina / Lansering, Fitnessrum, Utrustad, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Lekplats, Restaurang, Dykning
Flygplats
Arrecife / ACE8 Miles / 13 KM
Checka in ut
Torsdag, lördag

Att köpa Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på fastigheten Oasis Lanz Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit -tv på toppkanaler plus onlineannonsering för att sälja timeshare med Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Oasis Lanz Club och Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club kan vara säkra med vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.