Foto av Macdonald Elmers Court Resort
Foto av Macdonald Elmers Court Resort
Foto av Macdonald Elmers Court Resort
Foto av Macdonald Elmers Court Resort
Foto av Macdonald Elmers Court Resort

Adress: South Baddesley Road, Lymington, Hampshire, SO41 5ZB, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.macdonald-resorts.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Macdonald Elmers Court Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Fly till Lymington i England, Solents hem och bara några minuter från Isle of Wight, för tidsdelning vid Macdonald Elmers Court. Ett Tudor herrgård med gott om historia och immaculately anlagda trädgårdar, du kommer att känna att du går in i en annan tid-en tid där tyst, landets rikedom var av största vikt. Medan denna utväg kanske inte är utåtskild med juveler eller droppande med guld, är den fortfarande modellerad på värden av raffinaderi och elegans. Vid ankomsten faller i linje med de berömda Elmers ankor som kommer att vara där för att hälsa på dig och sedan ta in den eleganta inredningen i din lägenhet.

Allt här är färdigt till en utomordentligt hög standard, inklusive aktiviteter och bekvämligheter som erbjuds: simbassänger, hälsocenter, Technogym, spa och bastu och några seriöst bra restauranger. Skäm bort på SAILS Brasserie till middag eller till lunch på The Waterford. Du kommer också att vara en idealisk plats för att utforska de omgivande städerna och närliggande sevärdheter, som att se HMS Victory, segla på Solent River och ta en resa till Beaulieu till National Motor Museum och Palace. Rese och fritid Rekommenderar starkt att överväga tidsdelning med Macdonald Elmers Court för din nästa semesterinvestering.

Macdonald Elmers Court Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Mattor (Enhet), Diskmaskin (Enheter), Kök (En del enheter, Ingen / Delvis / Full), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Gym, Sjö, Tvättservice, Hiss, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Pool (inomhus), Tennis, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Strand (5.0 miles), Båtliv (närliggande), Casino (17.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (1.0 miles), Frisör (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk utrustning Närliggande),
Flygplats
London Heathrow - (90 miles - 144 km)
Checka in ut
lördag

Köper Macdonald Elmers Court Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Macdonald Elmers Court Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Macdonald Elmers Court Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Macdonald Elmers Court Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Macdonald Elmers Court Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Macdonald Elmers Court Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Macdonald Elmers Court Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.