Foto från Little Switzerland Resort
Foto från Little Switzerland Resort
Foto från Little Switzerland Resort
Foto från Little Switzerland Resort
Foto från Little Switzerland Resort

Adress: R74 Oliviershoek Pass, Bergville, 3350, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: dreamvacs.com/resorts/little-switzerland-resort/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Little Switzerland Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Little Switzerland Resort ligger högt upp i Oliviershoek-passet bland de orörda Drakensbergen, och erbjuder bekväma, välmöblerade enheter. Det finns faciliteter av alla slag, från fiske vid Sterkfontein Dam till ridning och vandring, det finns en pool på plats. De tidsdelning erbjuder spelrum, bastu, squash och tennis.

Little Switzerland Resort Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Öppen spis (alla enheter), öppen spis - enhet (vissa enheter), kök (vissa enheter, ingen/full), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Lekplats, Restaurang, Pool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Båtliv (9.0 miles), Fiske (10.0 miles), golf (25.0 miles), livsmedelsbutik (i närheten), Ridning (i närheten), medicinska faciliteter (25.0 miles), vattenskidor (9.0 miles),
Flygplats
Louis Botha / Durban - (217 miles - 349 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Little Switzerland Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Little Switzerland Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Little Switzerland Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Little Switzerland Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Little Switzerland Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Little Switzerland Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Little Switzerland Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.