Foto av La Ermita
Foto av La Ermita
Foto av La Ermita
Foto av La Ermita
Foto av La Ermita

Adress: La Ermita, Partido del Durillo, 29650 Mijas-Pueblo, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: resorts.macdonaldhotels.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Macdonald La Ermita? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Paradiset försvinner inte längre med tidsdelning året runt La Ermita Resort ligger i den lugna, traditionella andalusiska staden Mijas, Spanien. En del av Macdonald-kedjan ligger i en sluttning och erbjuder transcendent utsikt över Sierra Nevada-bergen, synlig från alla lägenheter i orten. Medan orten kan verka avlägsen, är det en kort bilresa från flygplatsen, stränderna och turistattraktioner som Gibraltar. Om du hellre inte skulle hyra en bil, ta en av de bekväma lågprisbussarna som kör varje halvtimme till viktiga städer som Fuengirola och Torremolinos.

Personalen här är välkomnande, vänlig, uppmärksam och charmig - allt du kan önska för en trivsam semester. Njut av de stora utomhuspoolerna eller den uppvärmda inomhuspoolen, tillsammans med bastu och ångbad och en aromaterapi-dusch - perfekt för avkoppling i slutet av en annan lång, solig dag. Vandra de smala gatorna i Mijas och lära känna lokalbefolkningen, och lyssna i känslan av att börja helt uppslukad i lugn och ro. Rese och fritid anser att tidsdelning på La Ermita är väl värt att överväga-en utväg ljusår framför sina grannar.

La Ermita Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Hiss, Snackbar, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (6.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Casino (16.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Hälsoklubb (4.0 miles), Ridning (4.0 miles) Tvättservice (i närheten), Live underhållning (närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (4.0 miles), Tennis (4.0 miles), Vattenskidåkning (6.0 miles),
Flygplats
Malaga - (19 miles - 30 km)
Checka in ut
lördag

Köper La Ermita timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr La Ermita innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Ermita, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Ermita

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i La Ermita. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med La Ermita.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av La Ermita kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.