Foto av Island Seas Resort
Foto av Island Seas Resort
Foto av Island Seas Resort
Foto av Island Seas Resort
Foto av Island Seas Resort

Adress: 123 Silver Point Drive, Freeport, BAHAMAS
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.islandseas.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Island Seas Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Island Seas Resort i Freeport, Bahamas, är livet en strand. Detta boende ligger i centrum av Silver Point Beach och skämmer bort gäster med privat tillgång till stranden. Plötsligt rinner världen runt den svaga lapping av vågorna och det dagliga draget i stadslivet är inget annat än ett avlägset minne.

På samma sätt översvämningar marinan eller gårdsplanen windows av din tidsdelning Svit, lugnar omedelbart ditt sinne och kropp och ställer dig i full avkoppling. Dessa villor i cabana-stil drar dig ytterligare med bekvämligheter som luftkonditionering, vardagsrum med bäddsoffa, plattskärms-TV med kabelkanaler, DVD-spelare och filmuthyrning, gratis Wi-Fi, matplats med fullt utrustat kök och privat Badrum med hårtork.

Utanför, en luminescens av grön genomtränger Island Seas Resort, som skiljer sig av en stor friform pool med en symfonisk orkester av vattenfall, tillsammans med en bar och bubbelpool. Två restauranger, ett spa och ett gym är ytterligare glädje gäster. För familjer som reser med barn, Rese och fritid Timeshare mäklare rekommenderar starkt de kostnadsfria barnomsorgstjänsterna som finns tillgängliga på orten. Slutligen, var säker på att besöka populära attraktioner nära boende, inklusive Emerald Golf Course, Ocean Reef Yacht Club och Reef Course & Country Club.

Island Seas Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (alla enheter), kök (alla enheter, minikök / full), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnens pool, Träningsutrustning, Handikappanpassat, Tvättstuga, Restaurang, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (2.0 miles), Frisör (2.0 miles), Ridning (1.0 miles) , Lekplats (2.0 miles), Dykning (3.0 miles), Shoppingområde (2.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles),
Flygplats
Freeport International - (5 miles - 8 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa Island Seas Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Island Seas Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Island Seas Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Island Seas Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter på Island Seas Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Island Seas Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Island Seas Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.