Foto av The Hideaways Club
Foto av The Hideaways Club
Foto av The Hideaways Club
Foto av The Hideaways Club
Foto av The Hideaways Club

Adress: Kennedy House, 115 Hammersmith Road, London, England, W14 0QH
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.thehideawaysclub.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på The Hideaways Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ett alternativ till tidsdelning, genom att äga en aktieandel, ditt medlemskap på The Hideaways Club sätter dig i förtjänt företag. Medlemmarna inkluderar krävande individer från världens näringsliv, sport, media och mode.

En årlig kostnadsbidrag täcker året runt fastighets- och underhållskostnader, inklusive alla lokala priser och skatter, städning, trädgårdsarbete och den exklusiva Concierge-tjänsten.

Tack vare speciellt förhandlade partnerskap har medlemmarna privilegierad tillgång till ytterligare 200 + bostäder i destinationer som Costa Rica, Mexiko, Hawaii, San Fransico, Las Vegas, Karibien, Seychellerna, Tibet och Kyoto.

Bostäder som gav utrymme, bekvämlighet och integritet som de behövde, men med de grundläggande extrafunktionerna du kan förvänta dig från ett lyxhotell - serviced och professionellt förvaltad bostad med en förstklassig Concierge Service, sju dagar i veckan.

The Hideaways Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Varierar
Resort faciliteter
Varierar
Närliggande faciliteter
Varierar
Flygplats
Varierar
Checka in ut
Varierar

Köpa The Hideaways Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Hideaways Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Hideaways Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Hideaways Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Hideaways Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med The Hideaways Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Hideaways Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.