Foto av The Grand Bliss Riviera Maya
Foto av The Grand Bliss Riviera Maya
Foto av The Grand Bliss Riviera Maya
Foto av The Grand Bliss Riviera Maya
Foto av The Grand Bliss Riviera Maya

Adress: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen Km. 48, Playa del Carmen, Quintana Roo, 77710, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vidanta.com//en/grand-bliss

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Grand Bliss Riviera Maya? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ett avskilt och romantiskt boutiquehotell går hand i hand med en modern och exklusiv utväg: detta är The Grand Bliss Riviera Maya i Playa del Carmen, Mexiko. Skräddarsydda detaljer och raffinerad elegans kombinerar för att du ska känna dig som hemma i Yucatan djungeln.

Detta spridande resmål har gott om att erbjuda för din årliga semester: ett antal obefläckade simbassänger, en strandklubb exklusiv för gästerna, en Joy Crew för din dagliga underhållning, barnklubb och massor av restauranger på plats. Restaurangen tillgodoser många världskocker, inklusive mexikanska, franska, asiatiska, italienska och spanska. På Jade hittar du även mellanmål och kaffe. Havannah Moon ligger precis vid stranden, med bord som ställs ut för lunch middag - njut av havsutsikt som du äter i komfort.

Anläggningen är vackert underhållen, och dess rena storlek betyder att du kan hitta många områden att umgås, eller återvänder till lugnet i din lägenhet. Vare sig ett eller två sovrum, ditt plysch boende kommer att ha ett vardagsrum / matsal, kök, terrass med privat pool och badrum med jacuzzi! Och med tanke på att Playa del Carmen är ett helårsdestination, behöver du inte oroa dig för att kompromissa med vädret. För tidsdelning du kommer aldrig vilja lämna, Rese och fritid timeshare mäklare tvekar inte att presentera The Grand Bliss Riviera Maya.

Grand Bliss Riviera Maya faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biluthyrning, Klubbhus, Dagspa, Underhållning - Live, Fitnessrum - Utrustad, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Låsbar, Lekplats, Restaurang, Dykning, Simbassäng - Utomhus, Tennis, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Båt Marina / Lansering, Fiske, Ridning, Sjö
Flygplats
Cancun / CUN 31 Miles / 50 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper The Grand Bliss Riviera Maya timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Grand Bliss Riviera Maya innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Grand Bliss Riviera Maya varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Grand Bliss Riviera Maya

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheten The Grand Bliss Riviera Maya. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Grand Bliss Riviera Maya.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Grand Bliss Riviera Maya kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.