Foto av Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina

Adress: CLC Pueblo Marina, Ctra. de Cádiz, Km. 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fraktionellt ägande är en icke-traditionell typ av tidsdelning äganderätt. Istället för att äga en eller två veckor på din hemort, äger du en bit av själva fastigheten. Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Din fördelning av bråkpoäng ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre att vara bunden till samma semester år in, år ut. I slutet av din hyresrätt säljs fastigheten och du får en andel av vinsten! Med Club La Costa, tilldelas du ett antal fraktionerade punkter som du kan använda på ett antal olika orter i sin portfölj.

Det finns ingen anledning att använda en utbytesföretag tycka om Intervall International, RCI or 7Across eftersom ditt CLC Fractional Ownership tillåter dig att använda en mängd olika orter inom den omfattande CLC -portföljen. Travel & Leisure Group's Bråkigt ägande förhandlare kommer att kunna förklara för dig i detalj hur det fungerar, hur flexibel det är och alla fördelar med detta väletablerade tidsdelningsformat.

Mindre kilometer från Fuengirola, Spanien, Hittar du ett underbart tillfälle för Fraktionerat ägande Med Club La Costa vid Pueblo Marina. Med det här systemet kan du köpa en bråkdel av fastigheten under ett visst antal år, i slutet av vilket fastigheten kommer att säljas och du kommer att få en proportionell andel av nettoprovenu, även när du köper återförsäljning. Denna populära utväg är elegant inredda och heta på valuta för pengarna, som vi kontinuerligt hör av våra kunder. Dagliga aktiviteter och levande underhållning på kvällen säkerställer att om du är på semester för att inte göra något annat än koppla av i orten, kommer du aldrig att vara kort om saker att göra.

Att utforska det lokala området är dock starkt rekommenderat med tanke på närhet till utmärkta tapasbarer och färska skaldjur restauranger, möjligheter att segla, delta i vattensporter, åka ridning och mycket mer. För en rolig dag ute, ta de små tillsammans till vattenparken eller nöjesparken, eller njut av en resa till populära Granada för att ta in sin rika historia, inklusive Alhambra-palatset. Om du tittar på Fraktionerat ägande, Rese och fritid Tror att du inte kunde gå fel genom att överväga Club La Costa vid Pueblo Marina.

Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina Faciliteter

Enhetsfaciliteter
TV, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Biluthyrning, Underhållning - Live, Fitnessrum - Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool, Utomhus
Närliggande faciliteter
Strand, Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Fiske, Golf, Ridning, Segling / Uthyrning, Dykning, Simbassäng - Inomhus, Tennis, Vattenskidor, Bubbelpool eller Bubbelbad
Flygplats
Malaga / AGP 17 Miles / 27 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpklubb La Costa Fraktionell Ägarskap Pueblo Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Fraktionell äganderätt Pueblo Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fraktional äganderätt Pueblo Marina varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Bråkigt ägarskap Pueblo Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club La Costa Bråkigt ägarskap Pueblo Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.